torstai 12. elokuuta 2010

Herne nenässä - ei kun kirsussa

Suomalaisen seiskarinkoiran loppukesän ruokavalioon kuuluuvat tietysti myös luomuherneet. Tässä Taikan taidonnäyte herneenpalkojen kuorimisesta. Äänet päälle!Harrastaako muiden koirulit ruuan kanssa näpertelyä?

P.s. Samalla muistutellaan arvonnasta, jossa voit voittaa Taika-paidan! Osallistu arvontaan kommentoimalla täällä.

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Hernekoira. :) Saiva kyllä räpeltää myös ruuan kanssa (herneitä ei ole testattu), harrastaa myös luiden viskelyä mikäli sille päälle sattuu. Miten yleistä lienee tuo nakkelu koirien keskuudessa?

  Tuosta otsikosta tuli mieleen, että koiruus oli eilen löytänyt parvekkeelta pitkäjalkaisen lukin ja oli liiskannut sen kirsuunsa. Erittäin fiksun näköisenä tuli sitten istumaan viereen; lukin jalat harottivat suuntaan jos toiseenkin nenän päästä..

  VastaaPoista
 2. Höhöö:) Lukki kirsussa, hienoa! Meillä on joskus pieniä keltaisia kiukkuisia kusiaisia kirsu täynnä, sieraimia myöten, kun Taika porautuu sammalmättääseen tai lahoon muurahaisten asuttamaan kantoon..

  VastaaPoista
 3. Taitavasti sujuu kuorien avaaminen:)

  VastaaPoista
 4. Nokkela neiti! Tuossapa se aika kuluukin mukavasti ja palkintokin näyttää maistuvan.

  VastaaPoista
 5. Taika on tosiaan aivan innoissaan herneistä, mut kaikki toriherneet ei todellakaan kelpaa... luomua olla pitää:)

  VastaaPoista
 6. Meidän seiskarit Myy ja Nyyti tekee samaa! Oliskohan joku seiskarijuttu :) Molemmat koiruudet rakastaa herneitä. Myy (7v) tosin ei jaksa enää itse kuoria vaan laittaa henkilökunnan kuorimaan herneet esille. Nyyti (1v) puolestaan on vielä niin höhlä, että hotkaisee palkoineen päivineen ja oksentaa sitten hernepuuroa. Loppukesästä tosin huomattiin Nyytinkin hoksanneet itse herneiden olevan maukaampia :)

  Teillä on muuten tosi hieno blogi!

  VastaaPoista
 7. Oi, tosi kiva, että muutkin seiskarit samoilla herneapajilla:) Hauskan näköistä katseltavaahan se on, kun koiruus puuhaa palkojen kimpussa keskittyneesti.

  Ja kiitos kehuista :-D

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)