torstai 1. heinäkuuta 2010

Nolojen tilanteiden koiranomistaja, osa II

Helle hellii. Ehkäpä joo, mustalla koirallla on kyllä asfalttiviidakossa tukalaa päiväsaikaan. Kesäkeleistä muistuupa mieleen sattumus, joka kuuluu kategoriaan "Nolojen tilanteiden koiranomistaja".

Kesään kuuluu oleellisena torit. Ja torillehan koiraa ei saa viedä. Töölöntorilla käytännössä varsin moni koiranomistaja pistäytyy koiransa muualla lenkitettyään. Torikauppiaat vaikuttavat olevan tuikityytyväisiä, kun joku hiukan hätyyttää lähestymiskieltoa uhmaavia puluja ja lokkeja. Torivalvojakin on saattanut joskus olla samaan aikaan torilla.

Hellepäivänä (ei siis tänä kesänä, vaan aiemmin) poikkesimme herneostoksille. Löysin sopivan toripöydän, jossa olikin jonoa. Kyykistyin kaivamaan repusta kukkaroa. Taika lyhyessä nahkahihnassa siinä vieressä. Nätisti aloillaan istuen.

Otan kukkaroa repun pohjalta, kun nostan katseeni. Edessäni oleva mies on pukeutunut sortseihin ja Taika lipoo pitkin vedoin miehen pohkeita. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, mies kääntyy ja katsoo meitä. Näkee iloisesti hymyävän koirulin, jonka häntä heiluu ja kontillaan olevan naisen. Ja kysyy:
- Kumpikohan teistä se oli?


Johon vastaan (hieman punehtuen):
- Makuasioista voidaan kiistellä. 

Herran aurinkorasva tuli sitten testattua myös eläinkokeella. Muille toreille me ei sitten Taikan kanssa tehdäkään edes aurinkorasvan testausreissuja.

5 kommenttia:

 1. Hehehe.. Aika sattumus :D Ikinä ei tiedä mihin karvaisten kavereiden kanssa joutuu. Onpahan aurinkorasvat testattu.

  VastaaPoista
 2. Hih, sulla on ihan oma senssipalvelu;D

  VastaaPoista
 3. Joopa, karvakuono johdattaa minua kummallisiin tilanteisiin. 8-]

  Taikan logiikka senssipalvelun onnettarena ei kyllä ole ihan aukoton. Myös hieman hmm... tuoksahtavat, paljon ulkoilmaelämää viettävät mieshenkilöt ovat hänen suosikkejaan. Vaan jos tuoksu viittaa paperossiin tai pitkäripaiseen, useimmiten otetaankin etäisyyttä - heti.

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)