tiistai 1. joulukuuta 2009

KoirankauppaJoulukuun ostoksiin suosittelen lämpimästi Koirankauppaa Lönrotinkatu 42:ssa. Sattumalta huomasin uuden kaupan ja heti sisään tullessa ihastelin hyvää hihna- ja pantavalikoimaa. Osa erittäin tukevista ja laadukkaista nahkavarusteista on tehty Virossa, eikä niitä ole Suomesta juuri saanutkaan.


Kuva: Koirankauppa.fi

Herkkujakin löytyy monenlaista ja ilahduttavan paljon kotimaista! Palvelu ystävällistä, opastavaa ja asiantuntevaa, mikä on ollut osassa Helsingin eläintarvikeliikkeitä se heikoin lenkki...

Mukaan saatiin myös hirvenluumaistiainen, josta raportoin myöhemmin.

Tänne suuntaan toistekin! Löysin laadukkaan Joken Maya-kaulapannan. Monissa Joken pannoissa on sisäpuoli hirvennahkaa, joka ei kuluta koiran karvoja. Luksusta, ja mainio suomalainen keksintö. Erityisen ihanaa on, että reiät on vahvistettu metallisirkoin. Kanien perässä rimpuilevan koiran emännän sielua rauhoittaa kummasti.

Maya-kuosinen kaulapanta on kevyt ja pehmeä, mutta silti tukeva.
Koirankaupassa parisenkymppiä. Hiukan visualistin silmää häiritsee
nuo hopeanväriset metalliosat ruskea-mustayhdistelmässä...


Aiemmin meillä oli Cobra-panta, jonka bongasin heti Stockan eläinosastolta. Ensimmäisistä malleista metallisirkan kuitenkin putosivat heti, mutta korjasivat vian kyllä auliisti. Panta osoittautui niin mukavaksi, että ostin toisenkin samanlaisen - ongelma oli pysyvästi korjattu. Laatu on lujaa; pannat eivät ole rikkuneet, vaan ruostuneet - koiran merellisillä kalaretkillä suolavesi on syönyt metalliosat ruosteeseen.

Cobra-pannassa oli värit kohdillaan, nyt mallistossa on myös punainen! Miinusta annan Joken kotisivuilla tuotetietojen osalta pantojen leveyden puuttumisesta. Mutta mallistossa on paljon erilaisia laadukkaita tuotteita, joita soisi näkevän enemmänkin kaupoissa. Ehkäpä laatu kestää liian kauan, niin että siihen ehtii tylsistyä?

Ai niin, myös kissoille löytyy herkullisen värisiä valjaista Joken mallistosta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos haukuista:)