torstai 2. joulukuuta 2010

Taikan talviretki

Taika pääsi viikonloppuna isäntänsä matkassa suolle, luonnonsuojelualueella katsastamaan tuttuja maisemia lumikuorrutteisena, pakkasen paukkuessa (noin -16 astetta). Kun lähistöllä oli urheat hirvenmestästyspartio, liftaileva daami reippaili pitkässä liinassa.

Hypätkääpä mukaan pakkaslumen peittämälle suoretkelle hyljekoiran kanssa.


  Ja otoksethan suurenee kuvaa klikkaamalla.

7 kommenttia:

 1. Naurattaa tuo kielen näyttö:) Olisikohan noin kylmällä mielessä takkapuiden keruu?

  VastaaPoista
 2. Sehän muuten saattaakin olla, Sussi! Siellä saaristossa, missä seiskarinkoiran geenit ovat, polttopuut saattoivat olla hyvinkin pieniä risuja...

  VastaaPoista
 3. Hyvänen aika!!!

  Minä tässä flunssan kourissa selailen blogeja ja aivan yhtäkkiä muistui mieleeni että PLING! Sinähän laitoit joskus aikoja ja aikoja sitten minulle sähköpostia, että voitin arvonnan! Siis olen unohtanut AIVAN TÄYSIN vastata koko sähköpostiin, enkä ole muistanut koko asiaa!

  Siis voi kamala sentään..
  Joko paita on lähtenyt uuteen kotiin? Jollekin joka muistaa vastata sähköposteihin.. :)

  VastaaPoista
 4. PLING* Juu, otin pariinkin kertaan yhteyksiä ja jätin kommentinkin, odottelin kuukauden verran ja sitten nti Onnetar sai uuden arvontatehtävän. Mutta jonkun pikkupalkinnon järjestämme kyllä:)

  VastaaPoista
 5. Mitä kummaa.. Minä en muista lainkaan, muuta kuin sen yhden viestin. Voi nyt hyvänen aika, kyllä nyt hävettää. No mutta pääasia että Onnetar puuttui peliin ja taikoi paidalle kodin! :D

  VastaaPoista
 6. Oonkohan kommentoinut "vanhaan" blogiin? Enpä myöskään laittanut siitä itselle kopiota tulemaan:( Sinähän postcrossailet? Jospa tehdään korttipaketti? Meilaathan, niin sovitaan.

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)