keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Merkitse reviirisi koirankakkaroskis


Tässäpä oivallinen idea:
"Koirankakkaroskis on pientalon ulkoroskis, johon roskiksen omistaja on antanut ohikulkeville koiranulkoiluttajille luvan pudottaa koirankakkapussiin noukitut pökäleet.

Yksi suurimmista ongelmista pientaloalueilla on, että missään ei ole roskakoreja kakkapusseja varten. Kun koiransa tuotoksia kuljettaa kuumana kesäpäivänä viiden kilometrin lenkin ympäri katuja, huonolla tuurilla kakat leviävät hiutuneesta pussista kengille juuri kun pääsee taas kotikadulleen. Jos roskiksia olisi enemmän, useammat lemmikkiensä lenkittäjät keräisivät koiriensa läjät."

Loistavaa! Omakohtaiset kokemukset vierailijana pikkukaupungeissa todistavat ongelman todelliseksi ja ratkaisun oivalliseksi.

"16.5.2010 Ensimmäinen kuukausi on takana. Kiitos kaikille avusta! Numeroina ensimmäinen kuukausi on pari tuhatta tarratoimitusta koirankakkaroskis.fi:n kautta ja n. 5000 tarraa muuta kautta (mm. Tampereen ja Salon kaupunkien jakoon ottamat). Työnsarkaa riittää vielä - Suomessa on Wikipedian mukaan n. 970 000 omakotitaloa."

Liity ihmeessä jengiin, jos koet asian omaksi ja roskiksellasi pystyt tarjoamaan kodin muutamalle koirankakkapussille!

Jäämme odottamaan myös sponsoroituja lasipullojen palautusautomaatteja. Tassut, pyörät ja puutarhatyöntekijät kiittäisivät! Arvioidemme perusteella ulkomaisissakin kaupungeissa, kuten Tartossa automaatit pelastaisivat muutamia tassu- ja pyöräpareja.
 

2 kommenttia:

  1. Meillekin tuli kakkatarra ja pusseja, vaikka rehellisesti kerroin, että omaa roskista ei ole. Nyt tarra muistuttaa eteisen sähkökaapin ovessa, mitä pitää muistaa ottaa lenkille mukaan!
    Tarkkaile postiasi ensi viikolla, sieltä voi tulla muutakin "kuiviketta" kuin pusseja :)
    Viron matkasta odotellaan kiinnostuneena lisää kuulumisia. Lomamme suuntautuu juhannukseksi maaseudulle.
    Ihania seiskarituotteita, olispa mäykytkin niin harvinaisia, että saataisiin kannatustarroja, mutta voihan niitä askarrella itsekin :)

    VastaaPoista

Kiitos haukuista:)