tiistai 13. lokakuuta 2009

Taika suosittelee: hyväksi haukutut

Päätimme koostaa Taika suosittelee -listan monien muiden koiranomistajien iloksi.
Nämä vinkit ovat satunnaisessa järjestyksessä.


. Koiranpennun kasvatus, Tuire Kaimio, WSOY. Tällä kirjalla ollaan päästy pitkälle rasavillin pennun ja aikuisenkin neidin kanssa. Hyllyssä 1. painos, WSOY:n bestselleristä otettu jo 11. tarkistettu painos! Suosittelen lämpimästi! Myös Koirien käyttäytyminen -kirja kuluu käsissä.


. Rakkaat Haukut. Taikan hyväksi haukkuma koirakoulu, jonka VIP-laumassa kohelletaan oppimassa ja kokeilemassa uutta. Happy Dog -valjaat saa tosin meillä aikaan onnettoman koiran, valjaat kun kutittaa! Mutta venykekepala on oiva juttu!

. Pieni Koiruus. Koirakoulu, jonka kursseilla on reipasta meininkiä ja hyviä jippoja oppimiseen. Etenkin kesäkurssit hyväksi haukuttuja.


. Vauhti-Raksu. Koirien (ja kissojenkin) ruoka.net tuo menun kotiovelle. Vaihtoehtona myös Lempimuona.


. Orijen. Ruokaa, jolla pärjää! "Tuotteiden valmistukseen käytetään tuoreita kanadalaisia raaka-aineita, kuten jyväbroileria, preeriatilojen vihanneksia, pohjoisista järvistä pyydettyä kanadansiikaa, Tyynenmeren lohta sekä puutarhoissa viljeltyjä karpaloita ja omenia."


. Puhti. Kotimaisella sapuskalla kasvoi sekä koira että koiran järki. Ainakin kalaa sisältävällä Saaristo-Puhdilla. Jos ei halua rouskuttaa kanadalaista villisiikaa (Orijen-sapuska), tämä on oiva vaihtoehto.


. Foreca täsmäsää. Kannattaako laittaa kirsua oven ulkopuolelle? Täsmäsää paljastaa koiranelämän realiteetit.

. Havukka-ahon ajattelija. Bongaa Taika-koirakin valkokankaalta ja nauti korpifilosofin ikivihreistä ajatuksista valkokankaalla tammikuussa 2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos haukuista:)