lauantai 23. heinäkuuta 2011

Vesivahinko

Hui. Kävi pieni vesivahinko ja koirun harmiksi emännällä oli valvontakamera valmiina.Kamerakielto tulisi ulottaa seiskarineidin mielestä erilaisiin suihku- ja muihin kosteihin tiloihin mukaanlukien erämaalampareet.

5 kommenttia:

 1. Haha :D Tuttu juttu tuo saavuttamattomille asioille haukkuminen. Taika-raasu, kylläpäs nolotti kun tuolleen tuli molskahdettua. :) "Ehän mää tässä mittään, haistelin vain tätä mätästä tässä, kukaan ei nähnyt mitään"

  VastaaPoista
 2. Voi Taika parkaa:) Minulle kävi kerran pikkulapsena samalla lailla:)Onneksi silloin ei ollut kamerointi tavallista.

  VastaaPoista
 3. Jeps, Taikalla on tuo 'muina koirina' -ilme aina pulahduksen jälkeen... ;)

  Taika tahtoo olla niin utelias ja innokas, että näitä pulahduksia tulee aika usein. Luulisi, että pikku hiljaa tottuu veteen, mut ei...

  VastaaPoista
 4. Kylläpä olet hauska Taika, kun pudotat itsesi inhottuun veteen ;)
  Arttu pitää huolen, että varvaskaan ei kastu tai lipeä! Tosin ruohojen peitossa olevasta maantien ojasta nousi joku niin mehevä tuoksu, että sinne koira olis mennyt päistikkaa, jos en olis pitänyt hihnasta kaksin käsin. En viitsi edes ajatella, minkä näköisenä se olis sieltä noussut...

  VastaaPoista
 5. Ahne kun on, niin joskus sattuu vahinko;-) Taika harrastaa myös siltarumpujen rassausta, mikä ei ole ihan emännän mieleen... onnekis metsäteiden siltarummut harvemmin ovat kovin pahanhajuisia:)

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)