keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Muista nämä talvella

Lumi- ja jääkausi on Taikan iloksi alkanut. Siihen liittyy monenlaista, joka ehtii jo kesän ja syksyn aikana unohtua. Tässä Taikan muistilista talvikauteen

1. Muista kasvattaa ajoissa kunnon tassuvillat polkuanturoiden väliin! Villatöppösten kanssa on huomattavasti lämpimämpää tassutella pakkasella.

2. Kylmällä energiankulutus lisääntyy. Hyvä syy näyttää aina nälkäiseltä.

3. Ihmiset ottavat esiin mukavan lämpimiä villashaaleja, villatäytteisiä täkkejä, villapaitoja ja villamattoja. Hyödynnä nämä oivina nukkumispaikkoina.


4. Älä rähjää jääpuikkojen ja lumenpudottajille, etenkään jos ne killuvat 6. kerroksen ikkunan takana. Murtomiehet tällä korkeudella tulevat ovesta, panosta ensisijaisesti sen vartiointiin.

 5.  Ota ilo irti kaikista kaivuuhommista. Nyt on sesonki siihen hommaan. Emännän mielestä lumenkaivuu on _huomattavasti_ kuvan tilannetta siistimpi juttu - jostain kumman syystä.

4 kommenttia:

 1. Omakin koira on repeämäisillään riemusta, kun nyt on lunta riittämiin. Pomppii kinoksissa kuin päätön antilooppi :D Meillä ruoka maistunut jostain syystä nyt paremmin, kun yleensä, mutta siitä en valita. Helposti ylimääräiset energiat saa tuhottua, kun pistää koiran flexin päähän ja antaa sen loikkia omia menojaan. Sitten unikin maistuu.. :)

  VastaaPoista
 2. Moi Taika! Pipsa ja Chili tervehtii täältä umpihankien Espoosta ja hyödyntää tarkkaan vinkkisi!

  VastaaPoista
 3. Muhmu, lumileikit ovat hyvää unilääkettä (ja emäntä lisää: huomattavasti siistimpääkin kuin sulan maan kaivuu, ei tarvitse koira pesua pidemmän kaavan mukaan). Ilo irti :))

  Pipsa & Chili: muistilistan kohta 2 on tärkein ;-) Kivaa talven jatkoa näillä vinkeillä ja muutenkin!

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)