lauantai 3. maaliskuuta 2012

Päivän asu eli asuasiaa


Jokaisessa itseään kunnioittavassa blogilistojen kärjessä keikkuvassa blogissa tulee käsitellä myös päivän asu. Ei mekään poiketa linjauksesta ja tänään on luvassa reilumminkin asuasiaa. Tämän jälkeen koiramuotiin ei enää vähään aikaan palata, luvataan ylläpidosta. Taika puolestaan on sitä mieltä, että mieluummin ei enää koskaan luoden joka kerta halveksuvia katseita heijastinliiviin, kun sitä otetaan esille.

Pystysivukorvalla kuultua loskaisella kadulla: "Äiti, katso, koiralla on uimapuku!"
Vähemmän imarteleva kommentti: "kuin Aku Ankka; on paita, mut ei housuja..."


Kuulaana pakkaspäivänä laumamme marssi lenkillä kaupungin rannoilla. Vastaan käveli etelämaiden turisteja hölisevänä ja viuhtovana joukkona. Keskustelu pinkkiin asuun pukeutuneesta koirasta alkoi jo kymmeniä metrejä edelläämme riemusta ja huitomisen kohteesta päätellen.
- She has a coat! (naishenkilö)
- She is so sexy! (nainen myös)
- Here's so cold... (mieshenkilö)

 Viimeinen kommentti kuultiin seurueen jo ohitettua meidät.


Mutta annetaanpa Taikan kertoa itse meidän ihmisten pukeutumisesta: 
"Tulisipa taas pian kylmemmät kelit. Kunnon pakkasilla oli niin kiva kulkea kirsu kiinni hienojen rouvien turkkien helmoissa - aah, mitkä tuoksut! Niin teki mieli, ihan hiukan vaan, ottaa kiinni etuhampailla tuoksuvista karvoista. Hiukan kirputtaa etuhampaiden välissä. Mmm... Pitävät vaan niin lyhyessä hihnassa, ettei ole mahdollisuutta. Mutta on se kivaa, että rouvat ilahduttavat hyljekoiraa kantamalla oikeita taljoja päällään. Hyvä hajujälki jää ilmaan tuoreesta turkista, se täytyy kyllä todeta."

2 kommenttia:

  1. Minusta tuo takki on tavattoman tyylikäs!

    Kerran muuten miehen isä toi Venäjänmatkalta turkishatun, joka olisi taatusti ollut Taikan mieleen. Nahkaa ei oltu käsitelty tavanomaisesti ja niinpää hattu haisi valtavasti eläimelle. Sanoimme sitä miehen kanssa Norppa-hatuksi. Hajun vuoksi se oli pakko laittaa ulkovarastoon ja lopulta se päätyi erään hajusta villiksi menneen karvaturrin pilkkomaksi:)

    VastaaPoista
  2. Sussi, kiitos - välitän nämä(kin) kehut Taikalle, jos ne yhtään lohduttaisi heijastinliivin kantajaa.

    Voi, koiruutemme olisi todennäköisesti revennyt innosta ihanantuoksuisesta turkishatusta... varmasti hatun hajottaneella veijarilla oli mielessään katsoa, mikä outo kaveri tänne reviirille onkaan tullut...

    VastaaPoista

Kiitos haukuista:)