perjantai 12. helmikuuta 2010

Illan torkku, aamun virkku


Tervetuloa mukana aamulenkillemme. Niinhän se on, että illan torkku on aamun virkku. Emäntää pitää siis ulkoiluttaa aamulla raikkaassa pakkassäässä! Mielellään aloittaa sohvalla lintuja ja maisemaa ikkunasta tuijotellen, vienosti murahdellen jo hyvissä ajoin. Kun ulkoilutettava emäntä on saatu toppatamineisiin, ollaan menossa melkoisen malttamattomana. Kontaktin otto kiinnostaa lähinnä ympäröivään luontoon.

Nyt kaikki koiruudettomatkin pääsevät nauttimaan aamun metsähetkestä blogin kautta, tervetuloa mukaan retkelle! Tietenkin tykkäämme myös lukaista kommenttejanne, eli kontaktin otto on suorastaan sallittua ;)
 
 
Ohjelmaan kuuluu hankijuoksua häntä heiluen ja aina välillä makupalatilannetta tarkkaillen. Jokainen puun- ja kannonkolo on myös syytä tarkistaa, sillä pienikin vipellys saattaa viitata saaliiseen...

 
 
Maisemat joulukuun retkeltämme on hiukan muuttuneet metsätöiden myötä. Alla kuva joulukuun aamulta tutulta reitiltämme.
 

Ja nyt, pari kuukautta myöhemmin paikalle on ilmestynyt metsätöiden satoa. Renkaanjälkiä on kevyt viilettää, hanki kun upottaa lyhytkoipistä koiraa muuten.
 
Metsäretken vaihtuessa peltomaisemaan nautimme upeasta aamuruskosta.

Tämä oli hyvä alku päivälle - ja oli mukavaa, että olitte mukana.

5 kommenttia:

 1. Minä olisin mieluiten sekä illan että aamun torkku:)

  Olipa mukava olla mukana aamulenkillä metsässä. Komeat värit aamutaivaalla!

  VastaaPoista
 2. Kiitti:) Oli upeat värit maisemassa - isompi kuva avautuu klikkaamalla kuvan päältä.

  VastaaPoista
 3. Nyt joutuukin jo nousemaan puoli seitsemän maissa, että pääsee aamun siniseen hetkeen ja hienoihin rusotuksiin! Hämäryys on aivan upeaa. Me ainakin hyödynnetään tuota hetkeä sekä aamulla että illalla pellonreuna- ja metsäpolkulenkkien muodossa.

  VastaaPoista
 4. Täällä maalla megakokoisen kasvihuoneplantaasien suunnasta nouseva aurinko pidättelee väriä taivaalla pidempään. Päivä alkaa kauniisti, ellei taivas ole umpipilvessä. Terkkuja teidän laumalle:)

  VastaaPoista
 5. Pakko yhtyä Sussiin siinä, että minäkin mielelläni olisin sekä illan- että aamuntorkku :)

  Kylläpäs on maisema muuttunut kun on hakkuuta tehty! Onneksi siellä nyt sentään on puita vielä pystyssäkin :)

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)