perjantai 19. helmikuuta 2010

Miesten mieleenKaupunkiretkillämme on ihan omat haasteet.

Tänään pysähdyttiin pankkiautomaatille, ja jäätiin odottamaan vuoroamme. Tuiskussa odottaminen ei miellytä Taikaa, joka painautui pankin ovisyvennykseen. Automaatilla ollut herra X vilkaisi Taikaa, minua ja taas Taikaa. Arvasin jo seuraavan lauseen:
- Onko se kiltti?
- On se, enimmäkseen, kuten emäntänsäkin.
- Tsetsetse... [maiskuttelua]

Taika melkein kiipeää syliin (pelastaisiko se mut täältä viimasta?) ja antaa pusun herra X:lle (kun sillä on kiva parta, jota kirputtaa), joka puolestaan voihkaisee onnesta. Pankkiautomaatista kuuluu piip piip piip. Muistuttelen herra X:ää:

- Kannattaisi ehkä ottaa nuo rahat tuosta pankkiautomaatista...

Kädet irtoaa koiran turkista ja silmät ihanasta koirasta vain vaivoin.


Onhan se, kaunis koira, ja joku kumma Taikassa vetoaa nimenomaan miehiin ja Taika käyttää vetovoimaansa häikäilemättömästi hyväkseen, jos tilanne sallii ja tyyppi on mieluisa. Muitakin, hiukan vastaavia, joskin ehkä hiukan emännälle nolompia tilanteita on takana.

3 kommenttia:

  1. Oikeassa olet, Taika on kerrassaan ihana:)

    VastaaPoista
  2. Ihana tarina:) Hurmaaja Taika:)

    VastaaPoista
  3. Hassua tuossa tapahtumassa oli, että toisiin miehiin Taika suhtautuu todella varauksellisesti, toisen on NIIN ihquja... Veikkaan, että jostain ihan pienistä eleistä nousee pelko päälle kävelystä tai vastaavasta, ketään tiukasti tuijottajia ei pusutella koskaan, vaan karvat on pystyssä. Villikoira?

    VastaaPoista

Kiitos haukuista:)