perjantai 15. tammikuuta 2010

Lepoa (karva)tassuilleIhmettelimme joulu-tammikuun pakkaspäivien jälkeen, miten pehmeät ja pörröiset Taikan tassuista on tullut.  Polkuanturoiden väliin on kasvanut valkoista karvaa. Ennen vain toisen takajalan pohja oli valkoinen, pikkuhiljaa lisää charmia on tullut kuononkin seutuville. Mutta nämä Taikatassut ovat hauskat, eipä ole aiemmin moisia huopatossuja Taikurilla nähty.

Ihan verrokiksi alakuvassa normaalit koirantassut, emännän saaman joululahjakirjan kannessa:Kirja on hyödyllinen. Taika nauttii suunnattomasti rauhallisesta lihashuoltohieronnasta, jota olen antanut aiemminkin, ilman kummempia oppeja. Palaute on välitön - pari lipaisua kämmenselkään tai kieli lipoo kirsua. Ja lopuksi ihan pehmeä hauva jaloissa. Tarkemmat tiedot kirjasta löydät vaikkapa täältä.

5 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat, Taika on kutonut ne kylmän talven takia, viisas koiru :) Onkohan sillä seuraavaksi kaulahuivi puikoilla, tai jopa pieni keeppi harteille hienostelemaan...

  Kirjavinkki laitettiin saman tien tilaukseen, koirahierontakursseja on etsiskelty, mutta nyt kokeillaankin ensin kotona kirjan avulla.

  Tänään Arttu kävi manikyyrissä... Kynsien leikkuu on muuttunut murkulle uudelleen ihan kamalaksi jutuksi. Onneksi löytyi henkilö, jonka sydän ei läpätä eikä hermo petä, koira syliin vaan ja pikku hiljaa lyhentämään kynsiä, volinasta välittämättä. Juu, siinä kohdassa ei hinkuminen riitä, se on pientä parkua koko touhu... Ensi viikolla kokeillaan sitten taas kotivoimin, kun on kerätty rohkeutta ja oppeja "ammattilaisen" otteista.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka ihanaiset pumpulit sieltä pilkottaapi:) Pitäisiköhän mennä tutkimaan Anninkin käpäliä tarkemmin onko siellä mitään?

  Kisuilla onkin mahtavat karvatassut kaikilla, ovat viisaasti sellaiset kylmän tultua kasvattaneet. Mukavaa viikonloppua Taikalle ja koko perheelle.

  VastaaPoista
 3. Söpö kuva♥ Talvisin kasvattaa Noppakin huopatöppöset. Kesällä kuljetaan paljain varpain.

  VastaaPoista
 4. Fiksu tyttö, mutta hassua, ettei aiempina vuosina ole moista tapahtunut... Ja kiva kuulla, että on muillakin koiruuksialla sama keino tassussa;)

  VastaaPoista
 5. Täällä ilmoittautuu myös yksi nelijalkainen jolla aina varpaanvälikarvat talvella rehottavat!! T: Onni ^^

  VastaaPoista

Kiitos haukuista:)