keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Taika sivusivuroolissa

Jänskättää. Tänään on Havukka-ahon ajattelijan kutsuvierasnäytäntö, johon Kuoliaaksinaurattajan koiruutta näyttelevän emäntä &isäntä kutsuttiin. Tumma tähtönen itse jää kotiin nakkeja nauttimaan [EDIT: ja dogsitter Katjan huomaan].

Traileri ja arvostelut (sekä oma arvio kuvauspaikalta ja maisemista kesältä) lupaa kaunista, seesteistä kuvaa ja dialogi terävää huovismaista satiiria. Elokuvalla on sanottu oleva terapeuttinen vaikutus tämän päivän kiireiselle ihmiselle, vastaisiko peräti Lapin matkaa? Ohjaajana mainio "Vänä" Väänänen.



Niin, Taika ojentaa leffassa kuvauksissa tassua Tommi Korpelalle. Operaatio ennakkoon opeteltu hatunkanto jäi lopulta Frida-seiskarin huoleksi, kun vieressä päkätti yllätykseksemme lampaita. Sellaisia villapalleroita poloinen kaupunkilaistyttömme pelkäsi karvat pystyssä haukkuen. Loppujen lopuksi haukusta oli hyötyäkin, kun paimensimme lampaita aitauksessa kuvauksien kannalta oikeaan suuntiin :) Seiskarineitoset ovat siis elokuvan trailerissakin vilahtavan Kuoliaaksinaurattajan (Aake Kalliala) koira, joka kohteliaasti antaa tassua ja kantaa hattua.

Mainos:
Ja jos fanipaita kiinnostaa, niin vielä on hajakokoja yhdistyksen paidoissa. Tarroille on aina käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos haukuista:)